Lelki működésünk

Bízz magadban!

Lehet, hogy épp magányosnak, összezavartnak érzed magad, mert egy nehéz és fájdalmas helyzeten mész keresztül. De tudd, hogy hogy egyszer vége lesz. Ha meglátod a belőle származó tanítást, és megérted, hogy miért jött az életedbe, akkor el tudod engedni és engedd is el, hogy ne mérgezze a harag és a fájdalom a lelkedet.

Tudd, hogy egyedi vagy és különleges, ezért megvan a saját nézőpontod a világról.  Nincs veled semmi baj, ha másképp gondolkozol, ne hidd el, ha bárki is az ellenkezőjét állítja. Jogod van máshogy látni bizonyos helyzeteket. Ezért ne is függj másoktól. Semmit nem látnak jobban, csak másképp.

Nem mindenki látja benned a jót, akkor sem, ha mindened feláldozod érte. Ezen csak te tudsz változtatni, a másiknak nem lesz érdeke. Ő kiveszi belőle a jót, és elégedett, ezért a változásban sem érdekelt. Ne is győzködd erről, felesleges energia veszteség.

Ne akarj senkinek megfelelni, mert nem fog menni. Egy ideig talán, de ez módszeresen és folyamatosan nyírni fogja az önbecsülésedet, és arra neked semmi szükséged nincs. Az önbecsülésed drága kincsed, ne osztogasd el ingyen és ne pazarold el szeretetért, elfogadásért cserébe. Aki csak így tudja adni, az nem szeret téged, és ezt vedd észre, mielőtt végleg elhiszed, hogy nem jár neked a jó.

Ne görcsölj azon, hogy elfogadjanak. Ahol nem látják az értékeidet, ott nem vagy jó helyen. Onnét legyen erőd felállni, és higgadtan elköszönni, Legyen erőd búcsút mondani attól, aki nem becsül, aki átnéz rajtad, nem tisztel téged. Szükségtelen bizonygatnod bármit is. Ne fecséreld az idődet erre. Túl drága, és gyorsan fogy. Ne pazarold értelmetlenségekre, szeretetlenségre, meg nem értettségre. Ne vádaskodj, ne legyen bűntudatod, csak vedd fel a kabátot, és lépj tovább. Még akkor is, ha átmeneti kényelmetlenség az ára. Ne félj egyedül lenni, mert mindig ott vagy magadnak és sokkal jobb egyedül, mint lelkileg kiégetten, magányosan. A saját erőd mindig veled van, és hidd el, át is segít minden nehézségeden!

Szeresd magad, és bízz magadban. Az egyetlen vagy a világon, aki pontosan tudja, mire van szükséged érzelmileg. Azokhoz az emberekhez csatlakozz, akik erre képesek rezonálni. Akik meglátják benned a különlegest.

Olyan emberekhez kapcsolódj, akik elfogadnak annak, aki vagy, akik előtt meg mered mutatni az igazi arcodat. Akik mellett szabad vagy és felszabadult. Akik nem játszmáznak, nem akarnak föléd kerekedni. Aki szeretnek úgy, ahogy vagy.

Higgy magadban, mert ez a hited visz el oda, ahol lenni szeretnél. Ez a hit nyit meg ajtókat a teremtésed előtt. Az életed minősége a lelki világod kivetülése. Ha ezt az összefüggést képes vagy érteni és elfogadni, és rájössz, hogy a sorsodat te alakítod, akkor nem lesz benned már kérdés, hogy szerethető, elfogadható vagy-e.

Az vagy, higgy benne!