Rólam

Több, mint 15 éve foglalkozom felnőttek oktatásával. Kezdetben egyetemi oktatóként, majd trénerként is elkezdtem tevékenykedni az egyetemen. Főként kommunikációhoz kapcsolódó tárgyakat oktattam, emellett kompetenciafejlesztő tréningeket tartottam. Később tréningeket már nagyvállalatoknál is vezettem, sok hasznos tapasztalatot szerezve így az emberek lelki működéséről.
Idővel egyre inkább érdekelni kezdtek a spirituális témák is. Nőként nehézségeket magam mögött hagyva és válaszokat kutatva, – valamint a felhalmozott ismereteket, tapasztalatokat felhasználva – kezdtem el lelki témákkal, programokkal foglalkozni. Ezen belül annak okaival, hogy mely tényezők állhatnak a sikertelenségeink, elakadásaink, problémáink, kiúttalanságaink mögött. Főként az érdekel, hogy melyek lehetnek a gyökérokai a folyamatos kudarcoknak, és az önbecsülés, önbizalom hiányainak. Segítőként számomra fontos, hogy teljességében nézzem az embert, a múltját, a lelki sérüléseit, az őseitől örökölt mintáit,  valamint a gátló gondolatokat, amelyek mind-mind meghatározzák működését, és életének minőségét.

 

Ezt mondták rólam…

 

„Régóta kerestem a problémáim okát, de közben nem haladt előre az életem. Nem gondoltam volna, hogy neked köszönhetően ott keressem a bajok gyökerét, ahol eddig nem. Felmenőimtől súlyos blokkokat örököltem, amit végül közösen megleltünk. Vezetett meditációid pedig működtek, és most sokkal nyugodtabban élem az életem. Köszönöm!”
2021-02-04 H. Zsuzsi


„Szia Zsuzsa! Sokat gondolkodtam, hogy fejezzem ki hálámat szavakba öntve, de erre, ami tettél a lelkemmel csak egy szó jut eszembe. KÖSZÖNÖM!!!”
2021-01-14 M. Tibor


„Kedves Zsuzsa! Köszönettel tartozom neked, amiért megtanítottad velem azt, hogy az életem történéseiért csak is én vagyok a felelős. Segítettél az önmagammal vívott harc leküzdésében azzal, hogy megkerestük a sérelmek okát, amit legtöbbször a családom múltjában leltünk meg. Köszönöm, hogy mindig megértő és türelmes voltál velem, bármennyire is rossz állapotban voltam. Olyan útra vezettél, amelyre nélküled sosem tévedtem volna.”
2021-01-01 Zsófi