Kapcsolatok Lelki működésünk

Életed tanítói

Elgondolkodtál már azon, hogy bizonyos helyzetek, nehéz pillanatok, fájdalmas tapasztalások miért jönnek az életedbe? Hogy ráébresszenek arra, hogy ki is vagy valójában…

Azok a helyzetek, amiben nem szeretnek jól, úgy, ahogy arra vágysz, arra tanítanak, hogy szeresd önmagad.

Azok a kapcsolatok, amelyekben nem becsülnek meg téged, arra tanítanak, hogy ráébredj, hogy milyen értékeid vannak.

Azok a pillanatok, amikor úgy érzed, hogy nem tisztelnek eléggé, arra világítanak rá, hogy megtanuld magad és az érzéseidet tisztelni.

Azok az időszakok, amelyekben csak nehézségek és rossz dolgok történnek, arra tanítanak, hogy miként válj erőssé és kitartóvá.

Azok a szerelmek, amelyekben nem fogadnak el, téged, a személyiségedet, az egyéniségedet, arra szolgálnak, hogy megtanulj egy nagyon fontos dolgot: elfogadni önmagadat.

Azok a percek, amelyekben kritizálnak, minősítenek, kategorizálnak, arra tanítanak, hogy  merj önmagad lenni, hogy add és mutasd meg igazi arcodat.

Azok a periódusok, amelyekben sikertelen vagy, arra tanítanak, hogy higgy önmagadban és képességeidben.

Azok a kapcsolódások, amelyekben nem bíznak benned, megerősítenek abban, hogy bízz önmagadban.

Azok az emberek, akik nem türelmesek veled, vagy nem vállalnak fel, arra mutatnak rá, hogy légy magaddal türelmes, és merd megmutatni belső világodat, sebezhetőségedet.

Azok a helyzetek pedig, amelyekben fájdalmat, megalázottságot, bűntudatot élsz meg, arra tanítanak, hogy fogadd el a múltad, és végre megbocsáss önmagadnak!