Önbizalom, önbecsülés

A kisugárzás záloga a belső béke

Kisugárzásod belső világod kivetülése. Mindaz, amit hiszel önmagadról, és amit érzel önmagaddal kapcsolatban. A külsőségek erre csak ráerősíthetnek, de nem azok határozzák meg, a külső adottságoknak ehhez nem sok köze van. Hiába egy jól és tudatosan felépített külső, extra megjelenés, ha mögötte nincs mélység, tartalom.

Az energiáink folyamatosan áramolnak kifelé, hiszen mindannyian egy folyamatos energia cserében vagyunk, hatunk egymásra általuk. Ezt a kiáramló energiaminőséget érzékelik mások, és annak alapján érzik a kisugárzásod, vagy annak hiányát. Ez pedig hatással van más emberekre, és ezáltal a kapcsolataidra is.

Ami meghatározza a kisugárzást, az az aktuális lelkiállapotod. Ha rosszul érzed magad a bőrödben, épp csalódott vagy, haragszol a világra, vagy épp szorongással, bizonytalansággal vagy tele, az megöli a kisugárzást. A kapaszkodó ragaszkodás, a féltékeny kontrollálás, a bosszúvágy nem engedi áramolni a női energiákat, így elzárja a kifelé áramló pozitív energiák útját is.

Az élet szeretete, az önmagunkba vetett hit, egy erős belső bizonyosság arra vonatkozóan, hogy rendben vagyok, az megállíthatatlanul árad kifelé. Az az ember, aki nem pletykál, nem bánt, nem kritizál, hanem éli a saját szeretetteljes életét, van önbecsülése és kellő magabiztossága, az sugárzóan figyelemfelkeltő. Jó körülötte lenni. Azt hitelesnek látjuk. Ami bent, az van kint. Amint elkezded rendbe tenni belső világod, annak kivetülése egyre érzékelhetőbbé válik, és ezt visszajelzi majd neked környezeted is elismerő pillantásokban, kedves odafordulásban. A kisugárzás záloga a lelki béke, amikor már nem küzdesz a démonaiddal, nem vívsz szélmalomharcot, csak rátalálsz önvalódra, és feltételek nélkül elfogadod azt.