Szolgáltatások

Személyes beszélgetéseink során abban tudlak téged támogatni, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Azon az úton pedig amin elindulsz, számtalan elakadásodra, blokkodra ráláthatsz majd, aminek a feloldásához eszközt adok a kezedbe, és amelyeknek köszönhetően úgy érezheted, hogy nem vagy a helyeden, hogy nem érzed magad kiteljesedettnek, hogy nem úgy jönnek a sikerek, ahogy szeretnéd. Ehhez legfőképpen a nyitottságodra, és a változásra való eltökéltségedre van szükség. Ezen kívül a türelmedre, mert azt tudnod kell, hogy ez egy folyamat. Néha fájdalmas szembenézés önmagaddal és a múltaddal, de elkerülhetetlen ahhoz, hogy végre önmagad lehess, függőségek, szorongások, félelmek nélkül. De nem egyedül kell végig csinálnod, mert melletted vagyok, leszek!

Egyéni tanácsadással tudlak támogatni, ha úgy érzed, hogy nem halad előre az életed, nem jönnek a sikerek, feszült vagy, esetleg döntésképtelen, vagy ha beleragadtál egy helyzetbe és változtatnál rajta.

A csoportos vezetett meditáció segít abban, hogy lelki blokkjainkat oldjuk, és egy-egy téma mentén ezzel támogatjuk lelki egészségünket. Segít a megbocsátásban, elengedésben, és abban, hogy megszabadítson a stressztől, szorongásoktól.

Előadások lelki témákról, önfejlesztésről, lelki blokkok felismeréséről és oldásáról.